30 August 2020

Mega demonstratie in Berlijn


Hier vind je een belangrijk gedeelte uit de toespraak van 

Robert F Kennedy Jr. 

die hij hield op zaterdag 29 augustus tijdens de mega demonstratie in Berlijn. Ik heb dat gedeelte uit zijn toespraak opgeschreven om het wereldwijd te delen. Dit is een historische toespraak. Over honderd jaar zal dit nog in mensen heugenis zijn.

Luister naar de gehele toespraak  - Nederlands ondertiteld

Speech van Robert F Kennedy Jr.

Wij bevinden ons op een breekpunt in de geschiedenis van de mensheid. Het grootste en meest kritische breekpunt dat de mensheid ooit is tegengekomen. Jarenlang hebben autoritaire staten de macht van de angst gebruikt om de bevolking te dwingen te gehoorzamen.

Ik ben opgegroeid met het begrip van wat er tijdens de Tweede Wereldoorlog in ons land is gebeurd. Tijdens de Nuernberg processen werd Herman Goering gevraagd door de aanklager: “Hoe liet je het Duitse volk gehoorzamen?” En Goering zei: “Het is niet alleen Duitsland.” Dit werkt in elk land, of het nu fascistisch, communistisch, een monarchie, of een democratie is. Het enige wat de heersers hoeven te doen is de mensheid te vertellen dat er iets is waar ze bang voor moeten zijn. Wijs een vinger naar die bron van hun angst en je kunt de mensen alles laten doen wat je wilt. Je kunt ze naar de slachtbank leiden als schapen. Je kunt ze laten gehoorzamen.

Wij hadden veel geluk in ons land dat wij een leider hadden, Franklin Roosevelt, die zei: “Het enige wat we moeten vrezen is de angst zelf.” Hij begreep dat angst ons tot totalitarisme zou drijven. Mensen als Bill Gates en Anthony Fauci en DAVOS, en al die mensen die nu de wereldeconomie besturen begrepen al jaren dat zij een macht hebben die geen enkele totalitaire regering ooit tot hun beschikking heeft gehad, de bioveiligheid.

Hitler kon naar de Joden wijzen, en zeggen dat zij de grote bedreiging vormde, wij moeten bang voor ze zijn en iedereen moet gehoorzamen, zodat wij ze allemaal kunnen bestrijden. Andere landen waren bang voor de bolsjewieken. In de VS wijzen onze demagogen op mensen met een donkere huid en zeggen dat wij bang voor hen moeten zijn. Of terroristen. Daardoor doen wij vrijwillig afstand van onze mensenrechten, onze burgerrechten, en lopen wij als schapen naar het slachthuis.

Maar nu hebben ze bron van angst die de meest allesomvattende macht is die zij ooit hebben gehad, de angst voor pandemieën. Regeringen houden van pandemieën, net zoals zij van oorlogen houden. Het geeft hen macht, het geeft hen controle en het geeft hen het vermogen om gehoorzaamheid op te leggen aan de mensen. Vandaag de dag hebben wij een breekpunt van nieuwe technologieën die de regeringen de capaciteit geven om controle op te leggen aan bevolkingen die nooit eerder door een tiran in de geschiedenis zijn verbeeld.

Wij hebben 5G die een controlestaat heeft gecreëerd. 5G is hier niet voor jouw voordeel. Het is hier niet om je leven beter te maken zodat jij jouw videogame in zes seconden kunt downloaden in plaats van 29. De enige reden voor 5G is omdat het deze big data bedrijven, gerund door Bill Gates en Mark Zuckerberg en Jeffrey Bezos in staat stelt om onze gegevens te oogsten. Te luisteren naar onze gesprekken op onze smartphones. Dat hebben ze altijd al kunnen doen, maar er was geen manier voor hen om die data te transporteren, te analyseren en te gelde te maken en te verkopen. Bill Gates bouwt een stad in Arizona van 80.000 mensen met een datacenter dat al deze nieuwe data kan verwerken. De gegevens op jouw Alexa in huis. Denk jij dat Alexa voor jou werkt? (Alexa is een virtuele assistent ontwikkelt door Amazon) Alexa werkt niet voor jou, zij bespioneert je. Jouw mobiele telefoon bespioneert je. Zij hebben biometrische gezichtsherkenningssystemen. Je GPS. De satellieten van Bill Gates kunnen elke centimeter van de planeet 24 uur per dag controleren.

Een andere digitale innovatie is digitale valuta. Als eenmaal onze munt gedigitaliseerd is en de geldeconomie weg is, hebben zij de absolute controle over ons. Zij zullen in staat zijn om gehoorzaamheid af te dwingen. Want als je ongehoorzaam bent, kunnen zij je bankrekening afsluiten en je uithongeren. Je hebt geen toegang tot contant geld. Als je deze mechanismen voor controle creëert. Worden ze wapens van gehoorzaamheid, voor autoritaire regimes. Als je ze eenmaal creërt, zullen ze worden misbruikt. 100% garantie dat ze worden misbruikt. Mijn vader vertelde mij, toen ik een kind was: “Mensen in gezagsposities liegen.” Als wij in een democratie willen blijven leven, moeten wij begrijpen dat mensen met gezag liegen. Gezaghebbende mensen zullen elke macht die wij aan hun afstaan misbruiken.

Op dit moment geven wij hen de macht om elk stukje van ons leven, 24 uur per dag, te controleren. Ze weten waar wij zijn, ze weten hoeveel geld wij uitgeven, ze hebben toegang tot onze kinderen, ze hebben het recht om ons te dwingen tot ongewenste medische ingrepen. 

We weten dat de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog vaccins testten op Zigeuners en Joden. En de wereld was zo geschokt na de oorlog, dat we het handvest van Nuernberg hebben ondertekend. Wij zouden nooit meer ongewenste medische interventies aan mensen opleggen zonder geïnformeerde toestemming. Al die overtuiging is plotseling verdwenen. Mensen lopen rond met maskers, terwijl de wetenschap hen niets heeft uitgelegd. Ze doen wat ze verteld wordt. Deze overheidsinstellingen orkestreren de gehoorzaamheid en het is niet democratisch. Het is het product van een farmaceutisch gedreven bioveiligheidsagenda die de hele mensheid tot slaaf zal maken en ons in een dystopische nachtmerrie zal storten waar de krachten van onwetendheid en hebzucht ons leven zullen leiden en onze kinderen ruïneren en alle dromen en waardigheid die wij hopen te geven aan onze kinderen zullen vernietigen.


No comments:

Post a Comment

COMMENTS TO: trefmij@gmail.com