10 July 2021

Oproep aan alle jongeren

 


OPROEP AAN ALLE JONGEREN

  • neem het niet meer, accepteer niet langer dat jullie van je vrijheid worden beroofd
  • laat je niet vaccineren en ook niet testen voor toegang tot de samenleving
  • organiseer daarom feestjes in parken en op strandjes etc.
  • ga op vakantie, reis over de wereld voor dat Nederland “Rood” is en geniet er van
  • bouw een groepsimmuniteit op (dus zonder vaccinatie)
  • blijf onafhankelijk van vaccinaties, want dit gaat nooit meer stoppen en dat willen jullie toch niet?

Jongeren, jullie zijn vrij, maar de overheden in de wereld proberen jullie te controleren en te manipuleren. Wees alert, laat dat niet gebeuren. Jullie zijn minder kwetsbaar, maar van jullie mag wel verwacht worden dat je voorzichtig bent met kwetsbare mensen in je directe omgeving. Wees dus voorzichtig om hen niet onbedoeld te besmetten.

Jullie vrijheid met die verantwoordelijkheid is ondeelbaar. Die is uniek en exclusief van ieder individu. Dus laat niemand je wijsmaken dat jij je beter kan laten vaccineren om anderen in de groep te beschermen. Dat mag je natuurlijk beslissen, maar het is geen verplichting. Niet juridisch en zeker ook niet moreel. De kwetsbaren mogen er wel op rekenen dat jij voorzichtig bent. En jij moet er op kunnen vertrouwen dat niemand jou kan verplichten je te laten vaccineren omdat jij anders de oorzaak bent dat de kwetsbaren besmet worden.

Leve de vrijheid, leve de jongeren, leve het zelfbeschikkingsrecht. Leef en geniet jongeren. Jullie hebben lang genoeg gewacht. Wat er nu gebeurt is echt ongehoord. Een overheid die denkt weg te komen met opnieuw het aan banden leggen van de vrijheid van met name de jongeren, zouden zichzelf eigenlijk moeten verantwoorden voor een gerecht. Ik vrees dat wij dat station inmiddels voorbij zijn.

Beste jongeren, pak daarom je eigen leven op en zorg dat dit niet verder kan gaan. Ik kan als jong bejaarde (63) niet langer kijken naar het onrecht dat jullie wordt aangedaan. Schande. Stop het alsjeblieft. Dat moet je zelf doen, want het enige dat ik kan doen is zeggen dat ik niet beschermd hoef te worden, maar dat is geen optie. Ik heb die keuze niet.  

Het is jullie toekomst. Zorg dat jullie vrijheid niet afhankelijk is, of nog meer wordt van de voorwaarden die het gezag verbindt aan jullie vrijheid. Denk niet dat jullie je vrijheid tijdelijk opgeven. Leerden we het niet allemaal al heel vroeg in ons leven: "Eens gegeven blijft gegeven." En dat geldt hier precies zo. 

Succes daarom en strijd voor blijvende vrijheid,

 

© TrefMij Juni 2021


No comments:

Post a Comment

GUARANTEE: every respectful respond I will react to.

Please share your thoughts in words........