23 August 2020

NPO Radio 1 - aankondiging

BNNVARA's 
EXTRA VROEGE OCHTEND SHOW

GAAN!

In middels maakte ik circa dertig columns voor het NPO Radio 1 programma "Gaan!" van BNNVARA. Deze columns werden uitgezonden in de rubriek "Het laatste woord". Een aantal van deze columns is in dit blog te lezen.

Het fantastisch ontwikkelend programma "Gaan!", besloot uiteindelijk deze rubriek te stoppen. Jammer, maar een begrijpelijke keuze gelet op hun ontwikkeling. 

Recent nam de regie van het programma "Gaan!" contact met mij op en mocht ik een column voor hen maken gerelateerd aan de zomer. Voor die gelegenheid maakte ik de column "Zomertijd - vrijheid" die werd uitgezonden op maandag 3 augustus jongstleden. 

Na deze column, mocht ik meedoen aan de rubriek "Zomerverhalen", waarin beginnende schrijvers een podium krijgen om verhalen en poëzie ten gehore te brengen. 

Dinsdag 25 augustus wordt mijn zomergedicht uitgezonden op NPO Radio 1 door BNNVARA's programma "Gaan!". Mijn gedicht heet:

"De zomer in je kop"

De uitzending is te beluisteren op de website van NPO Radio 1 Gaan! (Circa 05:30 uur)

No comments:

Post a Comment

GUARANTEE: every respectful respond I will react to.

Please share your thoughts in words........